poniedziałek, 15 kwietnia 2013

"Arbuz" z bagietką

Kochani witam Was w ten piękny poniedziałkowy dzień :) Żeby sobie trochę lata przypomnieć bo u mnie trochę zimnawo proponuję śniadanko lub kolację - paprykowy arbuz z kiełbaską i bagietką :) Zapraszam :)

"Arbuz" z bagietką

- 3 papryki - czerwona, zielona i żółta
- 2 plasterki kiełbasy
- bagietka


Bagietkę kroimy w kawałeczki i podsmażamy z czosnkiem na patelni a obok plasterki kiełbasy- ma być mocno podsmażona. Papryki kroimy w drobne kawałeczki i układamy w kształt arbuza. Z kiełbasy ostrym nożem wycinamy pestki - podajemy z podsmażoną bagietką czosnkową :)

Przepis dodaję do akcji :

8 komentarzy:

  1. Magia na talerzu, aż chce się jeść i wzroku nie można oderwać :))
    Pozdrawiam,
    Olinka - Smakowy Raj

    OdpowiedzUsuń
  2. Brawo za pomysł :) oczy się pasą :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję :) O to też chodziło :) Pozdrawiam :)

      Usuń